Workshops bij Shabaha

Levensloop 3-luik

Hoe was je als kind? Wat wilde je vroeger worden? Waar werd je blij van, waarvan gingen je ogen stralen? Of zit er juist veel pijn? We praten hierover, maken gebruik van een korte visualisatie en vervolgens gaan we met kleuren dit verbeelden.

Hoe zou je je toekomst het liefst willen zien? Wie/Wat zou je daadwerkelijk willen zijn? Wat is je levensdroom? Hierover ‘dromen’ we, eventueel een visualisatie en vervolgens gaan we met kleuren dit verbeelden.

En dan het middenstuk van ons drieluik: het nu. Dat wordt een mengeling van ons verleden en onze toekomst. Waar staan we nu? Kunnen we de goede dingen uit onze jeugd gebruiken om gericht naar onze gewenste toekomst te komen? Kunnen we in het nu daar een begin mee maken? Het wordt een stap in de goede richting… 

Het drieluik wordt gemaakt op papier, met krijt of potlood. Je kiest zelf de grootte van het papier waar je mee wilt werken. We gebruiken het beeldend materiaal als middel en niet als doel; het is dan ook beslist niet nodig dat je teken- of schildertalent hebt. Je ervaart tijdens het werken vaak rust en opluchting omdat je (eindelijk) even ‘echte’ tijd neemt voor jezelf.

Deze workshop bestaat uit drie bijeenkomsten van ca. 2½ uur, maximale groepsgrootte is 5 deelnemers; groepen op aanvraag. De kosten zijn € 100,- voor 3 dagdelen, incl. materialen en koffie/thee.

Vrije inschrijving:    in overleg op maandagochtenden, donderdagen en diverse avonden.

Informatie en aanmelding via workshop@shabaha.nl

--------------------------------------------------------------------------

Ken je Kleur

Na een korte introductie over kleur gaan we kijken naar de persoonlijke favoriete kleuren van elke deelnemer. Wat zeggen die kleuren over jou? Welke kleuren gaan daarbij gecombineerd worden, om je een compleet gevoel te kunnen geven? Met die kleuren gaan we een intuļtieve schildering/tekening maken. Daarnaast kijken we naar de betekenis van de diverse kleuren. Herken je jezelf erin? Hoe kun je die toepassen in je leven? Zijn de kleuren bijvoorbeeld toepasbaar in je huis of op je garderobe? Om te kunnen combineren met je huidskleur moet je op de juiste nuance van je favoriete kleur(en) letten. Als je draagt wie je bent, voel je je goed!

Kortom, we gaan het hebben over kleur; ca. 2½ uur lang.  De kosten zijn € 40,- incl. materialen en koffie/thee.  Bij groepen kosten op aanvraag; deze workshop is ook heel goed in een 'uitje' in te passen!

Vrije inschrijving: op aanvraag

Informatie en aanmelding via workshop@shabaha.nl of dit mailformulier


[Naar boven]