Ontdek je talenten bij Shabaha


Ieder mens is uniek. Ieder heeft zo zijn eigen talenten: iedereen is wel ergens écht goed in. Maar soms moet je daar zelf nog achter komen. Of je zoekt bevestiging van je talenten. Misschien zoek je naar richting in je leven en wil je jouw talenten ten volle benutten. Wanneer je jouw unieke eigenschappen en verborgen kwaliteiten ontdekt kun je meer passie en plezier in je leven brengen.

Sommige talenten lijken soms zo vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld dagelijks ‘de warme maaltijd’ op tafel zetten vereist een bepaald organisatietalent dat lang niet iedereen bezit. Of dat kaartje sturen met verjaardagen, dat vereist planning, zorgvuldigheid, zorgzaamheid en communicatievermogen. En waarom is het voor de ene vader zo vanzelfsprekend om zijn kinderen naar bed te brengen en doet de ander “dan nog liever de afwas”? Het heeft alles te maken met welke kwaliteiten, welke talenten jou zijn toebedeeld en/of zijn ontwikkeld.

Veel mensen doen werk dat niet helemaal (of helemaal niet) bij hen past. Daarvan is bekend dat het jouw energieniveau naar beneden haalt. Wanneer je je talenten ten volle kunt benutten voelt hard werken niet meer als ‘zwaar’ maar lijkt het als vanzelf te gaan. Je krijgt er zelfs energie van!

Komen bij jou je talenten voldoende tot hun recht? Leid je het leven dat bij je past? Wat zijn jouw verborgen talenten? Ontdek het bij Shabaha. Aan de hand van een werkboek gaan we op zoek naar talenten die je van je ouders erfde, welke talenten van jezelf zijn en welke stappen je kunt nemen om je kwaliteiten beter te laten uitkomen in je leven en in je werk.

Deze sessies vinden in de privésfeer plaats. Het gemiddeld aantal bijeenkomsten is 4. In het kader van Levens/loopbaanplanning is dit een uiterst doeltreffend hulpmiddel.
Eventueel ook mogelijk in kleine groepen, zodat reflectie direct kan plaatsvinden.

Informatie en aanmelding via info@shabaha.nl