Persoonlijke counseling bij Shabaha


In een ontspannen privésfeer gaan we aan de slag met 3 belangrijke peilers in het leven: verleden - heden - toekomst.

 

Wie ben je nu, op dit moment van je leven? Wie ben je écht? Wat is de reden dat je er zelf even niet uitkomt? Waarin loop je vast? Het gaat bij counseling om bewustwording van je persoonlijke hier-en-nu leervragen. We werken daarom steeds eerst aan het helder krijgen van die vragen en aan het een helder beeld krijgen van wie jij nu op dit moment in je leven en/of je werk bent.

 

Veel van wie je bent is ontstaan in het verleden en we gaan je historie op een creatieve manier proberen te 'ontrafelen'. We kijken naar de hindernissen die je hebt moeten nemen, welke blokkades dat misschien heeft gegeven – of nog geeft – en hoe je de persoon bent geworden die je nu bent.

Een mens heeft vier dingen nodig om het beste uit het leven te halen: groeien,  gezond leven, genieten en liefhebben. Waar ligt je kracht, wat zijn je kwaliteiten? Hoe kun je ten diepste jezelf zijn? We focussen ons in de counseling vooral op de vraag hoe je in de toekomst meer vanuit die kracht kunt gaan leven. Zo wordt je steeds meer de regisseur van je eigen leven.

ik centraal


Samen gaan we op zoek naar jou, om zo het beste uit jezelf te halen, je koers te bepalen en tot je bestemming te komen. Jij bent uniek, je bent bijzonder. Als je jezelf kent, kun je tot je eigen bestemming komen.  

Shabaha is toekomstgericht, met verleden en heden als leidraad.

Geschikt voor iedereen die

 

[Naar boven]